vineri, 16 martie 2012

batranii si tinerii nesimtiti.

(Foto google)
Continui seria de articole cu si despre batrani. Am citit pe blogul unei prietene zilele acestea despre batrani si statul la coada si mi-a adus aminte de o chestie care pe mine unul ma cam frustreaza. Anume, ce se intampla atunci cand doi batrani se intalnesc pe strada... Mai exact se aseaza in mijlocul drumului si incep sa depene amintiri acolo in nestire si nu se mai misca de acolo nici daca trece tancul iar cand tu vrei sa treci  abia se moscaie, desigur dupa ce ii rogi ca altfel na "esti nesimtit" ... Ce se intampla atunci cand tu si un prieten  te gasesti pe strada si stai cateva secunde de vorba cu acesta iar ei vor sa treaca? "Nesimtitilor stati in mijlocul drumului nu lasati lumea sa treaca, nerusinatilor nu aveti cei sapte ani de acasa sa va fie rusine" ... Daca noi suntem nesimtiti ei oare ce sunt? cei sapte ani de acasa ai lor unde sunt?

5 comentarii:

  1. corect:))din pacate asta e cruntul adevar:|

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect. Cel mai intalnit exemplu, in Bucuresti, locurile din tramvaie sau RATB. Daca nu le cedezi locul esti nesimtit. Dar de unde regulile astea? Suntem oameni, ok, poate si mie imi este rau si am nevoie sa stau jos. Cedez locul daca vreau, cui vreau. Daca m-ar vedea cineva ca mi-e rau nu mi-ar ceda locul nimeni...asa ca eu de ce sa fac asta mai ales batranilor care fac gura, se plimba toata ziua, alearga si te imping ca sa ocupe un loc? Eu nu consider nesimtire atata timp cat nu le fac nimic si merg civilizat pe strada sau in mijloace de transport...si multe mai sunt de spus:) ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei bine, batranii sunt putin cam inceti( nu vreau sa fiu rea) si poate ca cei 7 ani de acasa au mers mai repede ca ei si i-au intrecut:-??
    Poate sa fie asta motivul:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine spus! Se gasesc in mijlocul strazii sau al drumului sa isi arunce ofurile... Si un al punct ochit este cel in care, persoana care nu cedeaza locul in autobuz e numit nesimtit :-j
    Eu am auzit o femeie de 40 de ani care tot zicea prin autobuz unei cunostiinte de-a ei (facand referire catre tineri)"Ridica-te de pe scaun sa stau eu jos!"

    RăspundețiȘtergere